top of page

Kausi 2021

Vuosi on vaihtunut ja kovasti on pohdittu tulevaa kautta 2021. Mennyt kausi 2020 oli moneltakin osin haastava, mutta myös silmiä avaava. Vallitseva tilanne aiheutti omat haasteensa ja epävarmuutensa. Kauden päätavoitteet EM ja MM kilpailut jäivät meiltä valitettavasti kokonaan ajamatta haastavasta tilanteesta johtuen.


Nyt on tultu siihen tulokseen, että on aika ottaa tuleva kausi vähän kevyemmin. Tulevalla kaudella 2021 on tarkoitus viettää välivuotta, ja keskittyä elämään myös karting ratojen ulkopuolella. Tuleva vuosi tulee olemaan vähintäänkin yhtä epävarma urheilun saralla, kuin mennyt vuosi. Mikä vaikuttaa päätökseemme. Epävarmuus tulevasta kaudesta sai ajattelemaan välivuotta tavoitteellisesta kilpailemisesta. Tämän päätöksen tekeminen ei ole ollut helppoa ja tätä on pitkitetty viikko tolkulla.


Tulevalla kaudella 2021 tullaan varmasti ajamaan kartingia, mutta rennommin rantein, eikä väkisin puristaen. Tulemme ajamaan omaksi iloksi ja mahdollisesti myös joitakin kilpailuita tilanteen niin salliessa. Aika kuitenkin näyttää mitä vuosi tuo tullessaan ja milloin tilanne maailmalla rauhoittuu. Tarkoituksen on nyt myös mahdollisuuksien mukaan keskittyä enemmän varikon puolelle valmennus ja mekaanikon tehtäviin.


Hienoja tuloksia on tullut vuosien varrella saavutettua. Mistä saa olla ylpeä. Karting Suomenmestaruus ja kaksi SM hopeaa. Viron mestaruussarjan pronssi toi jo värisuoran kaappiin. IAME Series Finland sarjassa ajettiin hopealle ja päästiin Ranskaan maailmanfinaaliin kilpailemaan. EM ja MM kilpailut ovat olleet hienoja tärkeitä ja kokemuksia. Karting on antanut mahtavia onnistumisia ja myös urheiluun kuuluvia pettymyksiä. Kaikki nämä ovat kuitenkin kasvattaneet ja opettaneet paljon. Saavutuksia on tullut, mutta tärkeimpänä pidän kuitenkin esikuvana olemista nuorille kuljettajille. On ollut hienoa auttaa ja tsempata tulevia autourheilun lupauksia. Mahtavaa on ollut myös pärjätä näin miesvaltaisessa lajissa, mikä ei ole itsestäänselvyys. Toivon suuresti, että olen ollut hyvä esikuva ja kannustaja kaikille nuorille kuljettajille ja etenkin nuorille tytöille. Jatkossa haluan edelleen auttaa, sekä kannustaa nuoria eteenpäin urheilun parissa.


Matkan varrelle on mahtunut paljon ihmisiä, jotka ovat omalta osaltaan mahdollistaneet tämän kaiken. Haluan kiittää kaikkia mukana olleita yhteistyökumppaneita, tiimejä, kilpakumppaneita, ystäviä ja teitä kaikkia seuraajia. Olen todella kiitollinen teille kaikille avustanne ja tuestanne. Kaikille emme ole vielä ehtineet toimittamaan kiitosta menneestä kaudesta 2020, mutta muistamiset tullaan hoitamaan pikapuoliin.Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page