top of page

Kouvola SM 5.9.2020

Kartingin SM- sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Kouvolassa Tykkimäen radalla 5.9.2020. Kouvolaan lähdettiin hakemaan onnistumista, haastavasti alkaneen kauden jälkeen.

Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia vaihtelevassa säässä. Harjoituksissa vauhti oli hyvää, mutta torstaina kipeytynyt selkä hankaloitti harjoituksia.

Kuva: Rina Ritonen

Lauantaihin lähdettiin odottavaisin fiiliksin. Aika-ajoissa päästiin kiertämään rataa sateella ja kellotettiin hienosti kolmanneksi nopein aika. Molemmat erät mentiin myös sade kelissä ja vauhti oli hyvää. Molemmista eristä otettiin voitot. Ensimmäiseen finaaliin päästiin starttaamaan ensimmäisestä ruudusta ja rata oli kuivunut. Finaali meni hienosti ja maaliin ajettiin ensimmäisenä. Vihdoin saatiin finaali voitto myös tälle kaudelle. Toiseen finaaliin lähdettiin myös ensimmäisestä ruudusta. Pieni kauneusvirhe ja kilpakumppani pääsi yllättämään ensimmäisellä kierroksella. Kovasti haettiin koko finaalin ohituspaikkaa, mutta sitä ei vaan löytynyt. Maaliin ajettiin siis hienosti toisena.

Kuva: Sofia Kohtala

Mahtava viikonloppu alkukauden haasteiden jälkeen. Todella hyvä fiilis jäi etenkin siitä, että sateella oltiin myös nopeita. Vauhti oli kohdallaan molemmissa keleissä. Parin viikon hengähdystauko tekee hyvää ja parannellaan selkää. Kartingin SM- sarja jatkuu Porissa 26.9.2020. Porissa pistetään kaikki peliin ja katsotaan mihin se riittää.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page