September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kouvola SM 5.9.2020

September 6, 2020

Kartingin SM- sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Kouvolassa Tykkimäen radalla 5.9.2020. Kouvolaan lähdettiin hakemaan onnistumista, haastavasti alkaneen kauden jälkeen.

 

Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia vaihtelevassa säässä. Harjoituksissa vauhti oli hyvää, mutta torstaina kipeytynyt selkä hankaloitti harjoituksia.

 

 Kuva: Rina Ritonen

 

Lauantaihin lähdettiin odottavaisin fiiliksin. Aika-ajoissa päästiin kiertämään rataa sateella ja kellotettiin hienosti kolmanneksi nopein aika. Molemmat erät mentiin myös sade kelissä ja vauhti oli hyvää. Molemmista eristä otettiin voitot. Ensimmäiseen finaaliin päästiin starttaamaan ensimmäisestä ruudusta ja rata oli kuivunut. Finaali meni hienosti ja maaliin ajettiin ensimmäisenä. Vihdoin saatiin finaali voitto myös tälle kaudelle. Toiseen finaaliin lähdettiin myös ensimmäisestä ruudusta. Pieni kauneusvirhe ja kilpakumppani pääsi yllättämään ensimmäisellä kierroksella. Kovasti haettiin koko finaalin ohituspaikkaa, mutta sitä ei vaan löytynyt. Maaliin ajettiin siis hienosti toisena.

 

 Kuva: Sofia Kohtala

 

Mahtava viikonloppu alkukauden haasteiden jälkeen. Todella hyvä fiilis jäi etenkin siitä, että sateella oltiin myös nopeita. Vauhti oli kohdallaan molemmissa keleissä. Parin viikon hengähdystauko tekee hyvää ja parannellaan selkää. Kartingin SM- sarja jatkuu Porissa 26.9.2020. Porissa pistetään kaikki peliin ja katsotaan mihin se riittää.

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland