Oulu SM 29.8.2020

Kartingin SM- sarja jatkui 29.8.2020 Oulussa. Ouluun lähdettiin Vantaan jälkeen hakemaan hyviä sijoituksia ja pisteitä.

Harjoituksissa torstaina ja perjantaina oltiin hyvässä vauhdissa.

Lauantain kilpailupäivä alkoi hiukan tahmeasti aika-ajojen viidennellä sijalla. Aika-ajojen perusteella huomattiin, että kilpailusta tulee tasainen ja erot ovat pieniä. Molemmissa erissä ajettiin maaliin sijalla viisi. Erissä ajettiin maltillisesti ja tarkoituksena oli säästää renkaita finaaleita varten. Ensimmäiseen finaaliin startattiin ruudusta viisi ja finaalissa hyvää ajoa mutta muutaman oman virheen jälkeen maaliin ajettiin sijalla neljä. Tasaista oli taas ja paras vauhti oli vähän hukassa. Toiseen finaaliin lähdettiin ruudusta neljä ja maaliin ajettiin samalla sijoituksella.

Kuva: Outi Talikka

Viikonloppu oli taas haastava. Paras vahti oli hiukan hukassa ja ei pääsy ajamaan niistä sijoituksista mistä olisi haluttu.

Ensiviikolla olisi pitänyt suunnata EM- kilpailuihin Belgiaan, mutta korona tilanne on pahentunut maailmalla taas kovalla tahdilla ja päätimme jättää kilpailun välistä. Suuntaamme siis ensiviikolla Kouvolaan, kun Karting SM- sarja jatkuu siellä 5.9.2020. Kouvolassa lähdetään hakemaan hyvää onnistumista, haastavien viikonloppujen jälkeen.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive