September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Oulu SM 29.8.2020

August 30, 2020

Kartingin SM- sarja jatkui 29.8.2020 Oulussa. Ouluun lähdettiin Vantaan jälkeen hakemaan hyviä sijoituksia ja pisteitä.

 

Harjoituksissa torstaina ja perjantaina oltiin hyvässä vauhdissa. 

 

Lauantain kilpailupäivä alkoi hiukan tahmeasti aika-ajojen viidennellä sijalla. Aika-ajojen perusteella huomattiin, että kilpailusta tulee tasainen ja erot ovat pieniä. Molemmissa erissä ajettiin maaliin sijalla viisi. Erissä ajettiin maltillisesti ja tarkoituksena oli säästää renkaita finaaleita varten. Ensimmäiseen finaaliin startattiin ruudusta viisi ja finaalissa hyvää ajoa mutta muutaman oman virheen jälkeen maaliin ajettiin sijalla neljä. Tasaista oli taas ja paras vauhti oli vähän hukassa. Toiseen finaaliin lähdettiin ruudusta neljä ja maaliin ajettiin samalla sijoituksella. 

 

Kuva: Outi Talikka 

 

Viikonloppu oli taas haastava. Paras vahti oli hiukan hukassa ja ei pääsy ajamaan niistä sijoituksista mistä olisi haluttu. 

 

Ensiviikolla olisi pitänyt suunnata EM- kilpailuihin Belgiaan, mutta korona tilanne on pahentunut maailmalla taas kovalla tahdilla ja päätimme jättää kilpailun välistä. Suuntaamme siis ensiviikolla Kouvolaan, kun Karting SM- sarja jatkuu siellä 5.9.2020. Kouvolassa lähdetään hakemaan hyvää onnistumista, haastavien viikonloppujen jälkeen.

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland