top of page

Viron mestaruussarja, toinen osakilpailu 4.7.2020, Põltsamaa

Viikonloppuna kilpailukausi jatkui Viron mestaruussarjan toisella osakilpailulla Põltsamaan radalla. Kilpailuun lähdettiin mukaan harjoitus mielessä hakemaan hyviä startteja. Treeneihin päästiin mukaan vasta perjantaina ja osa treeneistä meni moottorien sisään ajamisessa. Treenit jäivät siis todella vähiin, mutta kilpailupäivään lähdettiin silti hyvin mielin. Harjoituksissa vauhti oli hiukan hukassa ja huomattiin että kilpailusta tulee todella tasainen aikojen perusteella.

Lauantaina aika-ajossa ei saatu parasta mahdollista vauhtia ja sijoitus oli yhdeksäs. Erissä päästiin jo vähän vauhtiin ja maalissa oltiin sijoilla neljä ja viisi. Finaaliin sade kasteli radan ja vauhtia ei oikein tuntunut löytyvän. Maaliin ajettiin sijalla kahdeksan. Viikonlopun tulokseen ei voida olla tyytyväisiä, mutta erissä päästiin jo hyvin vauhtiin, mikä oli positiivinen asia. Hyvä treenikilpailu kovassa porukassa ja oli mukavaa päästä ajamaan pitkästä aikaa Viron puolella. Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Ruuhimäellä Kansallisella kilpailulla 18.7.2020, mistä lähdetään hakemaan hyvää tulosta. SM sarja starttaa sen jälkeen Vantaalta 8.8.2020.

Kuvat: Kardisport. Mõned pildid

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page