September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Viron mestaruussarja, toinen osakilpailu 4.7.2020, Põltsamaa

July 6, 2020

Viikonloppuna kilpailukausi jatkui Viron mestaruussarjan toisella osakilpailulla Põltsamaan radalla. Kilpailuun lähdettiin mukaan harjoitus mielessä hakemaan hyviä startteja. Treeneihin päästiin mukaan vasta perjantaina ja osa treeneistä meni moottorien sisään ajamisessa. Treenit jäivät siis todella vähiin, mutta kilpailupäivään lähdettiin silti hyvin mielin. Harjoituksissa vauhti oli hiukan hukassa ja huomattiin että kilpailusta tulee todella tasainen aikojen perusteella.

 


Lauantaina aika-ajossa ei saatu parasta mahdollista vauhtia ja sijoitus oli yhdeksäs. Erissä päästiin jo vähän vauhtiin ja maalissa oltiin sijoilla neljä ja viisi. Finaaliin sade kasteli radan ja vauhtia ei oikein tuntunut löytyvän. Maaliin ajettiin sijalla kahdeksan.

Viikonlopun tulokseen ei voida olla tyytyväisiä, mutta erissä päästiin jo hyvin vauhtiin, mikä oli positiivinen asia. Hyvä treenikilpailu kovassa porukassa ja oli mukavaa päästä ajamaan pitkästä aikaa Viron puolella. Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Ruuhimäellä Kansallisella kilpailulla 18.7.2020, mistä lähdetään hakemaan hyvää tulosta. SM sarja starttaa sen jälkeen Vantaalta 8.8.2020.

 

 

Kuvat: Kardisport. Mõned pildid

 

 

Vauhdikkain terveisin 

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland