September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Pori, Kansallinen 1, 13.6.2020

June 15, 2020

Kausi 2020 on päästy aloittamaan harjoituksilla ja kierroksia on saatu mukavasti alle ennen kilpailukauden alkua. Uutena aluevaltauksena on päästy myös mekaanikon hommiin IAME Series Finland sarjassa.

 

Kilpailukausi päästiin vihdoin aloittamaan Porissa 13.6.2020. Kauden kaksi ensimmäistä SM osakilpailua muuttuivat kansallisiksi kilpailuiksi vallitsevasta tilanteesta johtuen ja niissä ei siis jaettu SM pisteitä. Kartingin SM sarjan on tarkoitus alkaa Vantaalla 7-9.8.2020. Kansalliset kilpailut ennen SM sarjan alkua tuovat kuitenkin hyvää harjoitusta ja päästään vertaamaan vauhtia kilpakumppaneiden kanssa.

 

Kuva: Rina Ritonen

 

Porissa päästiin aloittamaan harjoitukset perjantaina aurinkoisessa säässä ja vauhtia löytyi mukavasti. Harjoituksissa oltiin nopeimpia ja päästiin testaamaan kauden 2020 rengasta ensimmäistä kertaa.

 

Lauantain kilpailut aloitettiin harjoituksilla missä kellotettiin nopein aika. Aika-ajossa sitten tuli virhe omalla nopeimmalla kierroksella ja sijoitus toinen. Päivä jatkui erillä joissa säästeltiin renkaita ja ajettiin maaliin sijoilla kaksi ja yksi. Ensimmäiseen finaaliin päästiin starttaamaan ensimmäisestä ruudusta ja maaliin ajettiin ensimmäisenä. Toisessa finaalissa olikin sitten vauhti vähän hukassa ja maalissa toisena. Ensimmäisessä finaalissa renkaiden rikkominen rokotti vauhtia toisessa finaalissa.

 

Kaikin puolin hyvä harjoituskilpailu ja saatiin mukavasti kierroksia. Mahtavaa oli päästä taas kilpailemaan. Poriin palataan SM sarjan merkeissä 26.9.2020 kun siellä ajetaan viimeinen SM osakilpailu.

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland