top of page

Karting SM sarja 2019


KZ2 SM HOPEAA 2019!

Kiitos kaikille teille ketkä ovat mahdollistaneet tämän matkan. Ilman teitä tämäkin olisi jäänyt saavuttamatta.

AL-Sport www.talotili.fi Vihermuuri Hyvinkään betoni Launossähkö Europcar Erlatek Automakkonen Lakiasiaintoimisto Ukkonen T-Print PK-Kiinteistöpalvelut Suomen energiamurske Hyvinkään Konetalo SP-Automaalit Sveitsin hiihtokeskus Hämeen remonttitiimi Pneumacon Maanrakennus Lauri Korkkinen T:mi Jukka Hjelm Koneyhtymä Rättö Rakennuspalvelut Kari Käyhkö Hartzell Hyvinkään kiinteistöisännät Kuljetusjeesarit Tero Järvenpää Rengas Uusimaa Steripolar Legion Move

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page