top of page

Karting SM, Kouvola 10.8.2019

Karting SM sarjan viimeinen osakilpailu käytiin vauhdikkaalla Kouvolan radalla. KZ2 luokassa SM mitalit olivat vielä auki ennen viimeistä osakilpailua. SM-sarjassa olimme ennen Kouvolaa neljäntenä, vain kaksi pistettä virolaiskuljettajaa Jakob Mattias Ojaa perässä.

Torstaina ja perjantaina ajettiin tuttuun tapaan harjoitukset, jossa vauhtia löytyi mukavasti. Kouvolan rata on mieleeni ja siellä on aina löytynyt hyvin vauhtia.

Lauantaina oli luvassa pitkä päivä joka sisälsi harjoitukset, aika-ajon, kaksi erää ja kaksi finaalia. Aamun harjoituksissa ajettiin nopein aika. Aika-ajossa rengaspaineiden kanssa oli ongelmia ja valitettavasti paras mahdollinen aika jäi saamatta. Siitä huolimatta ajettiin aika-ajojen kolmanneksi nopein aika. Ensimmäisessä erässä ajettiin maaliin toisena ja toisessa erässä ruutulipulle ajettiin sijalla kolme. Erissä oli turha lähteä kuluttamaan ja repimään liikaa renkaita, joten ajettiin varmat hyvät sijat.

Ensimmäiseen finaaliin päästiin starttaamaan toisesta ruudusta. Valot sammuivat ja saimme täydellisen startin. Lähdötä keulille ja maaliin ajettiin voittajana. SM pisteiden kannalta voitto teki hyvää, ja pahin vastustaja Oja saatiin pidettyä takana.

Toiseen finaaliin päästiin starttaamaan ensimmäisestä ruudusta. Samalla kaavalla mentiin kuin ensimmäisessä finaalissa ja viikonlopusta tupla voitto! Fiilis oli toisen finaalin jälkeen todella helpottunut ja onnellinen. Finaaleissa saatiin täydelliset onnistumiset juuri oikeaan paikaan. Täydellisen viikonlopun kruunasi SM-Hopea KZ2 luokassa!

Kiitos kaikille teille ketkä ovat mahdollistaneet tämän matkan. Ilman teitä tämä kaikki olisi jäänyt saavuttamatta.

Nyt jäädään hetkeksi ansaitulle kilpailutauolle. Kausi jatkuu Viron mestaruussarjan viimeisellä osakilpailulla Araveten radalla 14.9.2019. Kauden päättää MM kilpailut Italiassa 21-22.9.2019.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page