September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Viron mestaruussarja, Käinä 2-3.8.2019

August 4, 2019

Viron mestaruussarja jatkui elokuun alussa 2-3.8.2019 Käinän radalla. Käinässä ajettiin kaksi osakilpailua. Viron mestaruussarjassa ollaan kärsitty epäonnesta, joten Käinään lähdettiin hakemaan hyvää onnistumista. Keskiviikkona ja torstaina ajettiin harjoituksia, jossa vauhti oli vielä vähän hukassa.

 

 

Perjantaina oli luvassa ensimmäinen kilpailupäivä. Aika-ajossa saatiin kellotettua oma paras aika viikonlopulle, mutta se riitti vasta viidenteen sijaan. Erissä ajettiin maaliin sijoilla kuusi ja viisi. Lähdöissä oli isoja hankaluuksia, kun jouduin starttaamaan radan likaiselta puolelta. Vauhtia alkoi erissä kuitenkin paremmin löytyä. Finaaliin startattiin kuudennesta ruudusta, mutta valitettavasti kilpailu päättyi meidän osalta ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa. Lähdössä osuin kilpakumppanin kanssa rajusti yhteen ja auton taka-akseli meni niin pahasti mutkalle, että matka jäi siihen. Todella harmillinen keskeytys.

 

Lauantain kilpailu alkoi heti hienosti aika-ajojen kolmannella sijalla. Erissä hyvä vauhti jakui ja maaliin ajettiin ensimmäisenä ja kolmantena. Hyvien erien jälkeen päästiin starttaamaan finaaliin paalulta. Lähdössä päästiin samantien kärkeen. Johtopaikka vaihtui kuitenkin muutaman kierroksen jälkeen ja pudottiin kolmanneksi. Maaliin päästiin kuitenkin ajamaan hienosti toisena. Vihdoin saatiin Viron sarjassakin hyvä onnistuminen ja podium sijoitus.

 

 

 

Positiivista viikonlopussa oli hyvän vauhdin löytäminen vaikka harjoituksissa ja perjantain kilpailussa alkuun olikin vähän ongelmia. Kilpailussa saatiin lähdöt onnistumaan myös hyvin ja ohituksiakin nähtiin mukavasti. Tästä on hyvä jatkaa jo ensiviikolla Kartingin SM sarjan päätös osakilpailussa Kouvolassa 10.8. Kouvolassa vaaditaan täydellistä onnistumista, jotta SM pronssi olisi mahdollinen.

 

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland