top of page

Viron mestaruussarja, Rapla 13.7.2019

Viron mestaruussarja jatkui 13.7. Raplan radalla. Perjantaina ajettiin harjoituksia jossa oltiin hyvässä vauhdissa.

Lauantaina oli luvassa kilpailu päivä ja koko päiväksi oli luvattu auringon paistetta. Aika-ajossa epäonnistuttiin täysin ja sijoitus vasta kuudes. Aika-ajon kesto on kahdeksan minuuttia ja lähdimme radalle liian myöhään. En ehtinyt saada hyvää aikaa tarpeeksi nopeasti. Huonosti mennyt aika-ajo tarkoitti sitä että erissä pitäisi päästä nousemaan keinolla millä hyvänsä, mutta radalta löytyi valitettavan vähän ohituspaikkoja.

Ensimmäisessä erässä saatiin kohtuu hyvä startti ja maaliin ajettiin neljäntenä. Nopein kierrosaika kirjattiin myös omiin nimiin. Toisessa erässä surkea lähtö ja sateen kastelema takamutka aiheutti ongelmia. Maalissa oltiin vasta sijalla seitsemän.

Finaaliin lähdettiin erien jälkeen ruudusta kuusi. Hyvä lähtö ja noustiin heti neljänneksi. Edessä olleesta kuljettajasta ei kuitenkaan millään meinannut löytyä ohituspaikkaa ja takaakin tultiin jo ohi. Finaalin lopussa saatiin kuitenkin vihdoin tehtyä ohitus ja maaliin ajettiin neljäntenä. Finaalin lopussa moottorin kanssa alkaneet ongelmat verottivat kuitenkin vauhtia harmillisesti.

Ei ihan se tulos mitä lähdettiin hakemaan, mutta positiivista on kuitenkin hyvä vauhti joka löydettiin nopeasti. Lähdöissä pitää vielä enemmän olla hereillä ja ohituksissa tarvitaan lisää rohkeutta.

Seuraavaksi kausi jatkuu kartingin SM sarjan merkeissä Ruuhimäen radalla 27.7.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page