September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Viron mestaruussarja, Rapla 13.7.2019

July 14, 2019

Viron mestaruussarja jatkui 13.7. Raplan radalla. Perjantaina ajettiin harjoituksia jossa oltiin hyvässä vauhdissa.

 

 

Lauantaina oli luvassa kilpailu päivä ja koko päiväksi oli luvattu auringon paistetta. Aika-ajossa epäonnistuttiin täysin ja sijoitus vasta kuudes. Aika-ajon kesto on kahdeksan minuuttia ja lähdimme radalle liian myöhään. En ehtinyt saada hyvää aikaa tarpeeksi nopeasti. Huonosti mennyt aika-ajo tarkoitti sitä että erissä pitäisi päästä nousemaan keinolla millä hyvänsä, mutta radalta löytyi valitettavan vähän ohituspaikkoja.

 

Ensimmäisessä erässä saatiin kohtuu hyvä startti ja maaliin ajettiin neljäntenä. Nopein kierrosaika kirjattiin myös omiin nimiin. Toisessa erässä surkea lähtö ja sateen kastelema takamutka aiheutti ongelmia. Maalissa oltiin vasta sijalla seitsemän.

 

 

 

Finaaliin lähdettiin erien jälkeen ruudusta kuusi. Hyvä lähtö ja noustiin heti neljänneksi. Edessä olleesta kuljettajasta ei kuitenkaan millään meinannut löytyä ohituspaikkaa ja takaakin tultiin jo ohi. Finaalin lopussa saatiin kuitenkin vihdoin tehtyä ohitus ja maaliin ajettiin neljäntenä. Finaalin lopussa moottorin kanssa alkaneet ongelmat verottivat kuitenkin vauhtia harmillisesti.

 

Ei ihan se tulos mitä lähdettiin hakemaan, mutta positiivista on kuitenkin hyvä vauhti joka löydettiin nopeasti. Lähdöissä pitää vielä enemmän olla hereillä ja ohituksissa tarvitaan lisää rohkeutta.

 

Seuraavaksi kausi jatkuu kartingin SM sarjan merkeissä Ruuhimäen radalla 27.7.

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland