September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Karting SM, Vantaa 6.7.2019

July 14, 2019

Kartingin SM sarja jatkui Vihdin jälkeen Vantaan radalla. Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia, jossa oltiin hyvässä vauhdissa.

 

Lauantain kilpailupäivä alkoi aika-ajoilla, jossa ajettiin sijalle kolme. Ensimmäisessä erässä ajettiin maaliin sijalla kaksi. Toisessa erässä sade oli kastellut radan ja maaliin ajettiin taas hienosti toisena.

 

 

Ensimmäiseen finaaliin lähdettiin vielä sadepyörillä märälle radalle toisesta lähtöruudusta. Finaalissa oltiin hienosti toisena, mutta ajovirhe ja nurmikon kautta rengasvalliin. Auto äkkiä takaisin radalle ja sain työnnettyä auton vielä käyntiin. Kärki oli kuitenkin siinä vaiheessa päässyt jo karkuun. Lopulta maaliin ajettiin sijalla seitsemän. Todella harmillinen ajovirhe hyvältä sijalta, mutta ei auttanut kuin keskittyä seuraavaan finaaliin.

 

Toiseen finaaliin aurinko vihdoin kuivasi radan, ja lähtöruutu oli ensimmäisen finaalin mukaan seitsemän. Tiukkaa kilvanajoa koko finaali ja hyviä ohituksia nähtiin paljon. Hetken näytti jo siltä että podium paikat karkaisivat. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä oltiin sijalla kolme. Toisiksi viimeisessä mutkassa kilpakumppanit edessä kuitenkin kolaroivat ja ruutulipulle ajettiin ensimmäisenä! Kyllä oli katsojille mielenkiintoinen ja tapahtumarikas finaali.

 

Viikonloppu oli vauhdillisesti todella hyvä, muutamia omia virheitä lukuun ottamatta. Taas sen kyllä näki että loppuun asti pitää ajaa täysillä, eikä saa luovuttaa. Ensimmäinen voitto vihdoin KZ2 luokassa!

 

 

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja kannustajille mahtavasta viikonlopusta.

 

Kausi jatkuu heti perään 13.7. Viron mestaruussarjan seuraavalla osakilpailulla Raplassa.

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland