top of page

Viron mestaruussarja, Põltsamaa 8.6.2019

Viron mestaruussarjan pisteitä jaettiin kolmannen osakilpailun merkeissä Põltsamaan radalla 8.6.2019. Treenit ja kilpailu ajettiin helteisessä säässä mikä pisti kuljettajan fysiikan koville.

Lauantaina aika-ajossa huono väli ajaa ja sijoitus vasta kuudes. Ajat olivat kaikilla kuitenkin tasaisia mikä tiesi erissä kovaa kilvanajoa.

Ensimmäisessä erässä päästiin nousemaan yksi sija ja maalissa viidentenä. Moottorin kanssa oli kuitenkin ongelmia, eikä sitä saatu toimimaan kunnolla. Toiseen erään päätettiin sitten viime metreillä vaihtaa moottori ja kiireessä vaihteen siirtäjä oli jäänyt löysälle. Toisesta erästä siis keskeytys.

Kuvassa Kaisa ja tiimikaveri Kaapo Joutvuo (OKJ)

Finaaliin lähdettiin sitten ruudusta seitsemän hakemaan hyvää nousua. Finaalissa päästiin hyvin nousemaan jo viidennelle sijalle, mutta pieni kolari ja pudottiin taas hännille. Uudestaan nousu jo viidenneksi, mutta ohituksessa osuttiin harmillisesti kilpakumppanin kanssa ja matka päättyi siihen. Yritin vielä työntää autoa käyntiin, mutta väsyneenä onnistuin jotenkin saamaan jalan huonosti auton kyytiin ja jalka otti aika pahasti osumaa. Tänään sitten turvonnutta jalkaa kuvaamaan, mutta onneksi murtumaa ei kuitenkaan ollut.

Finaalissa siis harmittava keskeytys. Positiivista oli kuitenkin hyvä vauhti läpi viikonlopun, vaikka epäonnea olikin taas riittävästi.

Perinteisesti leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Nyt pieni tauko kilpailuista ja seuraavaksi jaetaan SM pisteitä Vantaalla 7.6.2019.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page