top of page

Karting SM, Vihti 25.5.2019

Kartingin SM sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettiin tutulla Vihdin radalla 25.5.

SM sarjaan oli pitkästä aikaa ilmoittautunut suuri joukko kuljettajia. KZ2 luokaan oli ilmoittautunut 10 kuljettajaa.

Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia, joissa oltiin kohtuullisessa vauhdissa.

Lauantaina jaettiin KZ2 luokan ensimmäiset SM pisteet. Autoa saatiin ruuvata taas oikein huolella vaihtelevien säiden takia.

Aika-ajossa tuli hyvä onnistuminen kuivalla ja toisiksi nopein aika. 1 Erään lähdettiin sitten sadepyörillä märälle radalle ja maaliin ajettiin kolmantena. 2 Erässä päästiin taas ajamaan kuivalla ja erästä voitto.

1 Finaaliin päästiin starttaamaan ruudusta kaksi ja sade oli taas kastellut radan. Maaliin ajettiin sijalla neljä. 2 Finaalissa ajettiin myös sateella ja finaaliin lähdettiin ruudusta neljä. Finaalissa ajettiin maaliin neljännellä sijalla. Edessä olevalla kuljettajalla oli kuitenkin mennyt kilpailussa puskuri ja sijoitus lopulta kolmas.

Finaaleissa ajettiin siis sateella sijat neljä ja kolme, mihin voidaan olla kohtuu tyytyväisiä. Vähän jäi kuitenkin parannettavaa. Sateella kyyti alkaa pikkuhiljaa olla parempaa kuin aikaisempina vuosina. Tekemistä silti riittää että sateella päästään kärki haastamaan. Kuivalla tuntui kuitenkin pitkästä aikaa kyyti hyvin riittävän.

Tästä on hyvä jatkaa parinviikon kuluttua Viron mestaruussarjan kolmannella kilpailulla 8.6. Põltsamaalla.

Vauhdikkain Terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page