September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kausi 2019

January 27, 2019

Kausi 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Tulevalla kaudella jatkamme kartingin parissa. Luokkana pysyy tuttu vaihteellinen KZ2. Tarkoituksenamme on ajaa SM sarja, sekä Viron mestaruussarja.

 

Viime kausi oli vauhdillisesi hyvä, mutta paljon parannettavaa ja kehitettävää löytyi. Kaudella 2019 keskitytään niiden korjaamiseen.

 

 

”Päätimme edelleen jatkaa kartingin parissa, vaikka isoihin autoihin siirtyminen olisi ollut jo pidempään ajankohtaista. Mielestäni kartingilla on edelleen minulle paljon annettavaa ja siksi jatkamme kartingin parissa. Kausi 2019 on kolmas kauteni vaihteellisessa KZ2 luokassa ja vieläkin on paljon opittavaa, niin ajamisessa kuin auton tekniikassa. Viime kausi oli meille hyvä. Saatiin paljon hyviä onnistumisia, mutta opittiin paljon myös virheistämme. Selkeitä kehityskohteita löytyi menneeltä kaudelta kuten kilpailuiden lähdöt ja ensimmäiset kierrokset, joissa täytyy olla parempi tulevalla kaudella.”

 

 

Luvassa on taas hieno ja mielenkiintoinen kausi, pysykää kuulolla!

 

 

 

Kilpailukauteen valmistautumista ja tulevia kilpailuita pääset seuraamaan sosiaalisessa mediassani Facebookissa Kaisa Eiristö Racing ja nettisivuillani www.eiristoracing.com.

 

 

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland