top of page

Viron mestaruussarja, Aravete 15.9.2018

Viron mestaruussarja ratkaistiin Araveten radalla 15.9. Sarja pisteissä oltiin kisaan lähdettäessä kolmantena, Kaspar Korjuksen ollessa vain 3 pistettä perässä. Viikonloppuna oli siis tarkoituksena tulla jokaisessa lähdössä maaliin ennen Korjusta.

Torstaina ja perjantaina ajettiin taas harjoituksia ja vauhti oli niissä hyvää. Genkin MM kilpailuiden jälkeen oli hyvä huomata että vauhti alkoi taas löytyä.

Lauantaina aloitettiin aika-ajoilla jossa kellotettiin kolmanneksi nopein aika. Erissä ajettiin maaliin sijoilla kaksi ja kuusi. Lähdöissä oli erissä haasteita, kun jouduttiin starttaamaan radan likaiselta puolelta. Erien jälkeen finaalin lähtöruuduksi tuli kolme, ja Korjus srtattasi finaaliin kuudennesta ruudusta. Pronssi mitali ratkaistaisiin siis finaalissa. Finaalissa saatiin kohtuullinen startti ja oltiin neljäntenä. Korjus nousu lähdössä eteeni kolmanneksi. Alkukierroksilla oli haasteita saada rengasta toimimaan, mutta lopulta saatiin Korjus kiinni ja pääsin ohi. Seuraavassa mutkassa kuitenkin Korjus tuli takaisin ohi ja samoin kaksi muutakin kilpakumppania. Loppukierroksilla ajokuitenkin kulki hienosti ja maaliin ajettiin finaalissa lopulta sijalla neljä, Korjuksen tullessa maaliin seitsemäntenä. Omiin nimiin kellotettiin myös finaalin nopein kierrosaika. Finaalin jälkeen oli todella helpottunut olo, kun pronssi mitali varmistui. Lopputuloksissa noustiin vielä kolmannelle sijalle, kun kilpakumppani sai puskuri rangaistuksen.

Todella onnistunut viikonloppu ja ansaittu pronssi mitali Viron mestaruussarjasta kaudelta 2018. Alkukaudesta ei olisi uskonut että vauhti riittäisi näin kovatasoisessa sarjassa.

Iso kiitos kaikille tukijoilleni ja niille ketkä kannustivat matkan varrella!

Seuraavaksi ratkaistaan KZ2 luokan SM mitalit Vihdin radalla 30.9. Luvassa on todella kovatasoinen kilpailu ja mukaan on tulossa todella nimekkäitä kuljettajia.

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page