September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Belgia Genk, KZ2 Super Cup 8-9.9.2018

September 11, 2018

 

Belgian Genkissä ajettiin KZ2 luokan MM kilpailut 8-9.9. Kilpailuihin lähdettiin näyttämään vauhtia ja hakemaan hyviä onnistumisia kansainvälisillä radoilla.

 

Tiistaina päästiin paikan päälle ja päivä meni kalustoa kasatessa. Keskiviikkona päästiin ajamaan ensimmäiset kierrokset uudella radalla. Harjoitukset alkoivat hyvin ja muiden vauhdissa pysyttiin mukavasti. Torstaina vauhti oli hiukan vaisumpaa ja kierrosajat eivät olleet sitä mitä odotettiin. Päivän kolmansissa harjoituksista autosta hajosi etujarrut jonka seurauksena mentiin kovalla vauhdilla rengasvalliin. Onneksi kuski oli kunnossa, mutta loppupäivän harjoitukset jouduttiin ajamaan toisella autolla. 

 

 

Perjantaina oli sitten luvassa harjoituksia ja aika-ajot. Harjoituksissa oltiin hyvässä vauhdissa niin kuivalla kuin sateellakin. Aika-ajossa valitettavasti epäonnistuminen ja sijoitus vasta 85, 105 kuljettajan joukossa.

 

Lauantaina luvassa oli viisi erää, joissa lähtöruutu oli 25. Erissä ajaminen oli vaisua, eikä takarivistä nouseminen huonon aika-ajon jälkeen ollut todellakaan helppoa. Erissä ajettiin sijoille 20, 20, 25, 27 ja 19. Kolmannessa erässä oltiin hyvässä vauhdissa, mutta kilpakumppani ajoi perään ja sieltä joukon hännille. Neljännessä erässä jäätin ensimmäiseen mutkaan, rattiputki solmussa. Sunnuntaina ajettiin viimeinen erä jossa oltiin sijalla 17.

 

 

  

Erissä ei valitettavasti päästy siihen vauhtiin mitä odotettiin ja kahdessa erässä epäonnistuttiin täysin muiden hölmöilyiden takia. Lopputuloksissa oltiin sitten sijalla 86.

 

 

Viikonloppu oli vauhdillisesti todella vaisu, eikä odotettua tulosta valitettavasti tullut. Ulkomailla aika-ajojen merkitys on todella suuri kun kuljettajia on paljon. Kokemusta saatiin kuitenkin taas kansainvälisiltä radoilta. Iso kiitos tiimille Hemet Racing ja Ninar. Moottoreista myös iso kiitos Galiffalle. Kiitos myös kaikille ketkä mahdollistivat tämän hienon kilpailun ja tsemppasivat!

 

 

 

 

Kilpailut jatkuvat samantien Viron mestaruussarjan viimeisellä osakilpailulla Aravetellä. Mahdollisuus pronssimitaliin on olemassa, ja toivotaan että kaikki saadaan onnistumaan.

 

 

Kuvat: Sportinpfhoto

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland