September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Viron mestaruussarja, Poltsamaa 18.8.2018

August 19, 2018

Viron mestaruussarjan kuudes osakilpailu ajettiin Poltsamaan radalla. Keli suosi taas mukavasti koko viikonlopun ja kilpailu vietiin läpi aurinkoisessa säässä.

 

Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia. Harjoitukset menivät hyvin ja perjantaina kellotettiin toisiksi nopein kierrosaika.

 

 

Lauantaina kilpailu alkoi aika-ajoilla jossa saatiin vihdoin onnistuminen ja ajettiin hienosti toiseksi. Tämä helpotti todella paljon, kun eriin päästiin starttaamaan eturivistä. 1 Erässä ajettiin maaliin hienosti toisena ilman suurempia ongelmia. 2 Erässä sama jatkui ja maalissa kolmantena. Finaaliin päästiin hyvien erien jälkeen starttaamaan eturivistä kakkos ruudusta. Kauden paras veto ja maalissa oltiin sijalla kaksi!

 

Vihdoin saatiin onnistuminen myös aika-ajossa, mikä on todella tärkeää. Nyt voidaan hyvällä fiiliksellä valmistautua KZ2 luokan MM kilpailuihin, jotka ajetaan Belgiassa 8-9.9.

 

Hieno viikonloppu takana ja vauhti alkaa olla kohdallaan. Viron mestaruussarjassa saatiin taas tärkeitä pisteitä pronssi mitali kamppailuun. Viimeinen osakilpailu ajetaan 15.9 Aravetellä ja siellä lähdetään hakemaan taas tärkeitä pisteitä.

 

Kuva: Kardisport

 

Seuraavaksi on luvassa The Grils On Track tapahtuma 23.8 Helsingissä. Tapahtumassa nuoria tyttöjä kannustetaan autourheilun pariin ja he pääsevät kokeilemaan lajia maksutta. Sieltä suunnataan suoraan Alahärmään IAME Series Finlandin viimeiseen osakilpailuun jossa lähdetään hakemaan tärkeitä pisteitä mestaruustaisteluun.

 

 

Vauhdikkain terveisin

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland