September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Vironmestaruus kilpailu, Käinä 27-28.7.2018

July 29, 2018

Viron mestaruussarjassa onnistumisia ja vauhtia 27-28.7.2018

 

 

Viron mestaruussarja jatkui tuplakilpailun merkeissä Käinan radalla. Kelit olivat kohdillaan, ja lämpöä riitti taas kerran.

 

Keskiviikkona ja torstaina ajettiin harjoituksia, joissa vauhti näytti lupaavalta.

 

 

Perjantaina koitti ensimmäinen kilpailupäivä. Aika-ajoissa ei saatu parasta mahdollista suoritusta ja sijoitus oli seitsemän. Erissä lähdettiin sitten parantamaan sijoituksia. Ensimmäisessä erässä todella hyvä startti ja maaliin ajettiin kovan kilvanajon jälkeen hienosti viidentenä. Toisessa erässä sama jatkui ja maalissa taas viidentenä. Finaaliin päästiin sitten starttaamaan jo vähän paremista asetelmista viidennestä ruudusta. Unelma startti ja ensimmäisen mutkan jälkeen oltiin hienosti jo toisena. Alku kierroksilla oli hiukan vaikeuksia ja kilpakumppaneita tuli ohi. Maaliin ajettiin kuitenkin hienosti kovassa porukassa viidentenä.

 

 

Lauantaina lähdettiin sitten hakemaan parannusta perjantain kilpailuun. Aika-ajossa taas isoja ongelmia ja vasta yhdeksäs sija. Ensimmäisessä erässä taas unelma startti ja maaliin hienosti sijalla kuusi. Valitettavasti ensimmäisestä erästä saatiin kuitenkin 3s rangaistus etupuskurista, joka pudotti sijoitusta kahdeksanneksi. Toisessa erässä olikin sitten viikonlopun huonoin startti ja ei päästy kunnolla nostamaan sijoituksia. Maalissa toisessa erässä vasta kahdeksantena. Finaaliin päästiin starttaamaan huonojen erien takia vasta kahdeksannesta ruudusta. Hyvä startti jossa päästiin kuittaamaan heti muutama sijoitus. 30 Kierrosta kovaa ajoa ja maalissa oltiin hienosti neljäntenä! Lisäksi finaalissa ajettiin myös toisiksi nopein kierrosaika.

 

 

 

Viikonlopusta jäi hyvä fiilis! Vauhtia löytyy nyt todella hyvin. Aikaisemmin ongelmiksi muodostuneet lähdöt sujuivat nyt hienosti, ja kehitys alkaa sillä puolella näkyä. Kehitettävää viikonlopulta jäi kuitenkin myös paljon. Aika-ajot tulee saada onnistumaan jotta voidaan ajaa palkintosijoista. Kilpailun alkukierrokset tulee myös vetää paljon agressiivisemmin, koska ne ratkaisevat loppu peleissä todella paljon.

 

 

 

Nyt ladataan vähän akkuja, ja kilpailukausi jatkuu samantien IAME Series Finlandin merkeissä Paimiossa 4-5.8.2018

 

 

Vauhdikkain terveisin,

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland