top of page

IAME Series Finland, Lievestuore 14-15.7.2018

Kilpailukausi jatkui pienen tauon jälkeen IAME Series Finlandin merkeissä Lievestuoreen radalla 14-15.7. Luokkana Super Shifter ja tiiminä toimi SRT Energy Corse Finland.

Perjantain treenipäivänä pidettiin hyvää vauhtia ja kaikki tuntui toimivan hienosti.

Lauantaina ennen aika-ajoa saatiin sitten isompi sadekuuro ja radalle lähdettiin sadekelin renkailla. Vähän oli hakemista taas sateella ajamisen kanssa ja sijoituimme aika-ajossa toiseksi.

Ensimmäiseen erään lähdettiin sitten jo kuivankelin renkailla, kuivuvalle radalle. Ensimmäiset kierrokset vauhti oli hyvää, mutta oma ajovirhe tiputti joukon hännille. Sieltä noustiin vielä ennen ruutulippua hienosti toiseksi.

Toisessa erässä päästiin sitten heti lähdöstä keulille ja maaliin ajettiin ilman ongelmia ensimmäisenä.

Sunnuntaina oli luvassa sitten kaksi 22 kierroksen finaalia, helteisessä säässä. Kuljettajien fysiikka joutui todella koville näin haastavissa olosuhteissa.

Ensimmäinen Finaali alkoi hienosti, mutta kuusi kierrosta ennen maalia alkoivat ongelmat. Kaasuttimen läpän akseli meni poikki, ja kisa oli osaltani siinä.

Toiseen Finaaliin lähdettiin sitten ensimmäisestä ruudusta, ensimmäisen finaalin nopeimman kierrosajan ansiosta. Täydellinen lähtö ja tekniikkakin kesti maaliin asti. Toisesta finaalista siis vihdoin voitto, tekniikka murheiden jälkeen!

Kiitos taas tiimille SRT Energy Corse Finlandille hienosta viikonlopusta.

Kilpailut jatkuvat seuraavaksi KZ2 luokan parissa Viron mestaruussarjan osakilpailuilla heinäkuun lopulla 27-28.7.2018.

Vauhdikkain terveisin,

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page