top of page

Viron mestaruussarja, Lange 16.6.2018

Viron mestaruussarja jatkui kesäkuun puolessa välissä uudella Langen radalla. Rata oli yksi hienoimpia ajamistani.

Treenipäivinä kyyti oli todella hyvää ja säädöt saatiin kohdillee.

Lauantain kilpailupäivä alkoi kuitenkin todella tahmeasti. Aika-ajossa oltiin vasta sijalla kymmenen. Erissä lähdettiin sitten kovalla tahdilla nostamaan sijoituksia. Ensimmäisssä erässä todella hyvä lähtö ja maaliin ajettiin hienosti sijalla viisi. Maalissa kuitenkin puskuri rangaistus, joka pudotti sijalle seitsemän. Toisessa erässä riittikin sitten ohjelmaa. Parin kierroksen jälkeen kilpakumppani ajoi päälle ja bensapumpun paluuletku irtosi. Auto sammuili mutkissa, mutta maaliin taisteltiin sijalla kymmenen. Erien yhteispisteiden jälkeen finaaliin päästiin starttaamaan harmittavasti vasta ruudusta yhdeksän. Finaalissa sitten kovaa ajoa ja viikonlopun paras kierrosaika. Maalissa oltiin sijalla seitsemän.

Harmittavasti huonon aika-ajon siivittämänä kisa meni penkin alle. Tavoitetta eli kolmen parhaan joukkoon pääsemistä ei siis saavutettu. Positiivista oli kuitenkin hyvä vauhti mikä löytyi finaalissa. Kärkikuskien kanssa ajettiin samoja kierrosaikoja.

Nyt pienelle kilpailutauolle ja palaillaan taas pian!

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page