September 27, 2020

September 6, 2020

August 30, 2020

August 10, 2020

March 19, 2020

August 11, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Viron mestaruussarja, Lange 16.6.2018

June 17, 2018

Viron mestaruussarja jatkui kesäkuun puolessa välissä uudella Langen radalla. Rata oli yksi hienoimpia ajamistani.

 

Treenipäivinä kyyti oli todella hyvää ja säädöt saatiin kohdillee.

 

 

 

Lauantain kilpailupäivä alkoi kuitenkin todella tahmeasti. Aika-ajossa oltiin vasta sijalla kymmenen. Erissä lähdettiin sitten kovalla tahdilla nostamaan sijoituksia. Ensimmäisssä erässä todella hyvä lähtö ja maaliin ajettiin hienosti sijalla viisi. Maalissa kuitenkin puskuri rangaistus, joka pudotti sijalle seitsemän. Toisessa erässä riittikin sitten ohjelmaa. Parin kierroksen jälkeen kilpakumppani ajoi päälle ja bensapumpun paluuletku irtosi. Auto sammuili mutkissa, mutta maaliin taisteltiin sijalla kymmenen. Erien yhteispisteiden jälkeen finaaliin päästiin starttaamaan harmittavasti vasta ruudusta yhdeksän. Finaalissa sitten kovaa ajoa ja viikonlopun paras kierrosaika. Maalissa oltiin sijalla seitsemän.

 

Harmittavasti huonon aika-ajon siivittämänä kisa meni penkin alle. Tavoitetta eli kolmen parhaan joukkoon pääsemistä ei siis saavutettu. Positiivista oli kuitenkin hyvä vauhti mikä löytyi finaalissa. Kärkikuskien kanssa ajettiin samoja kierrosaikoja.

 

Nyt pienelle kilpailutauolle ja palaillaan taas pian!

 

 

 

 

Kaisa Eiristö

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland