top of page

IAME Series Finland Joensuu 9-10.6.2018

Päätettiin lähteä vielä ajamaan toinen osakilpailu IAME Series Finland sarjassa ja Super Shifter luokassa. Tiiminä toimi jo Kouvolastakin tuttu SRT Energy Corse Finland.

Treenipäivinä päästiin ajamaan märällä sekä kuivalla radalla. Treenipäivien vauhti enteili hyvää. Saatiin tärkeitä kierroksia ja hyvää harjoitusta sateella ajamiseen, missä on ollut kehitettävää.

Lauantaina aika-ajossa ajettiin kakkos sija mihin oltiin tyytyväisiä. Molemmissa erissä ajettiin myös maaliin sijoilla kaksi. Voiton vei Petteri Ruotsalainen. Lauantain jälkeen oli taas selvää että voitosta käytäisiin taistelu minun ja Ruotsalaisen välillä.

Sunnuntainan finaali päivä olikin sitten todella haastava ja epäonninen.

Ensimmäisessä finaalissa kaasuttimen kanssa ongelmia ja ei päästy taistelemaan voitosta. Viimeisillä kierroksilla vaihdekepin pultti meni poikki ja kisa oli siinä. Kakkos sijalta pudottiin viimeiseksi.

Toiseen finaaliin saatiin auto taas kulkemaan, mutta ongelmaksi osoittautui renkaat. Renkaat loppuivat aivan käsittämättömästi kesken ja mitään ei ollut tehtävissä. Kierrosajat huononivat normaalista sekunnilla. Maaliin ajettiin taas viimeisenä.

Viikonloppu oli opettavainen. Saatiin tärkeitä kierroksia ja kokemusta uudesta autosta ja luokasta. Vauhti on kohdallaan, mutta sunnuntain epäonnen ja renkaiden loppumisen takia tulosta ei vaan tullut.

Kilpailukausi jatkuu KZ2 luokassa tällä viikolla Viron mestaruussarjan merkeissä Tartussa 16.6.2018. Viron mestaruussarjassa ollaan tällä hetkellä pisteissä hienosti toisena.

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page