top of page

Kauden 2018 suunnitelmia ja valmisteluita

Edessä on uusi kausi ja innolla odotan jo sen alkamista. Kausi 2017 ei ollut meidän vuosi ja päällimmäisenä kaudesta tulee mieleen epäonnistumiset sekä pettymykset. Onnistumisiakin kuitenkin tuli se on tärkeä muistaa kun lähdetään tulevaan kauteen. Väsymys oli myös viime kaudella todella iso ongelma. Voimat ei vain yksin kertaisesti riittäneet kilpailusta toiseen henkisellä tai fyysisellä puolella. Tämä on kuitenkin tärkeä tiedostaa kun lähdetään valmistautumaan tulevaan kauteen. Nyt on levätty kunnolla ja ladattu akkuja.

Kauden jälkeen vietettiin hiljaiseloa syksystä pitkälle talveen. Nyt on kuitenkin vihdoinkin päätetty kauden 2018 suunnitelmista. Kaudella 2018 jatketaan vielä kartingin parissa ja tutussa vaihteellisessa KZ2 luokassa. Tiiminä pysyy tietysti Hemet Racing ja runkona suomalainen Ninar. Me ollaan Myllyniemen Pekan ja Kirsin kanssa tehty jo monta vuotta yhteistyötä ja olen aina ollut kyllä tosi tyytyväinen. Ajamme Suomessa SM sarjan ja ulkomailla EM ja MM kisat. Mahdollisesti ajamme myös muutamia Viron sarjan kilpailuita. Kilpailukalenteria emme ole vielä kuitenkaan lyöneet lukkoon. Olisi myös mahtavaa jos kaudella 2018 päästäisiin tutustumaan rata-auto puolelle.

Nyt vielä kun Suomessa on talvi ja luntakin on maassa, niin keskitytään aktiivisesti omiin fysiikka treeneihin. Tarkoituksena olisi myös keväällä käydä ulkomailla testaamassa, ennen kauden alkua.

Kaudesta 2018 olen todella innoissani, koska talven aikana motivaatio kehittyä paremmaksi kuljettajaksi on kasvanut. Tulevalla kaudella lähdetään hakemaan SM mitalia ja ulkomailla tähdätään finaali paikkoihin. Kokoajan tehdään kovasti töitä, jotta saavutetaan tavoitteet ja unelmat.

Kaisa Eiristö


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page