Kaisa Eiristö on 24-vuotias autourheilija Riihimäeltä. Kaisa aloitti kartingin jo 7-vuotiaana. Matkan varrella on saavutettu Suomenmestaruus (2015), Suomenmestaruus hopea (2016), Vironmestaruus pronssia (2018) ja Suomenmestaruus hopea (2019). Kaisa on Suomen parhaita naiskuljettajia, sekä kiven kova vastus mieskuljettajille.

Kaisan ura alkoi vuonna 2002 Hyvinkään urheiluautoilijoiden kerhoilloista. Aktiivinen nuorisotyö oman lajin parissa on hänelle tärkeää. Kaisa kilpaili ensimmäisen kerran vuonna 2006 harrastaja luokassa ja sieltä tie vei Raket ja Yamaha luokan kautta vaihteelliseen KZ2 luokkaan.

 

Kausi 2019 oli vauhdillisesi hyvä, mutta paljon parannettavaa ja kehitettävää löytyi. Kaudella 2020 keskitytään niiden korjaamiseen ja lähdetään hakemaan tärkeää kokemusta kansainvälisiltä radoilta.

Tulevalla kaudella jatkamme kartingin parissa. Luokkana pysyy tuttu vaihteellinen KZ2. Tarkoituksenamme on ajaa SM sarja, EM kilpailut Belgiassa ja MM kilpailut LeMansissa.

”Kaudella 2020 tulemme jatkamaan kartingin parissa. Luokkana pysyy tuttu vaihteellinen KZ2. Kalustostamme vastaa tulevalla kaudella suomalainen Ninar ja Hemet Racing. Tavoitteena on saavuttaa KZ2 luokan Suomenmestaruus, sekä saada lisää kokemusta kansainvälisillä radoilla. 

Tulevalla kaudella tarkoituksena on myös hakea kokemusta formuloista ja rata-autoista. Tarkoituksena olisi hakea mukaan W-Series sarjaan tuleville kausille.

Tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään kokoajan kovasti töitä, mutta ilman yhteistyökumppaneita unelmat eivät toteudu. 

Kiinnostaisiko sinua tai yritystäsi lähteä tukemaan nuorta naisautourheilijaa miesvaltaisessa lajissa?"

Luvassa on taas hieno ja mielenkiintoinen kausi, pysykää kuulolla!

KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

© PROJECTX Productions Finland