© PROJECTX Productions Finland

KAISA EIRISTÖ
kaisa.eiristo@hotmail.com 

Kaisa Eiristö on 23-vuotias autourheilija Riihimäeltä. Kaisa aloitti kartingin jo 7-vuotiaana. Matkan varrella on saavutettu Suomenmestaruus (2015), Suomenmestaruus hopea (2016) ja Vironmestaruus pronssia (2018). Kaisa on Suomen parhaita naiskuljettajia, sekä kiven kova vastus pojille.

Kaisan ura alkoi vuonna 2002 Hyvinkään urheiluautoilijoiden kerhoilloista. Aktiivinen nuorisotyö oman lajin parissa on hänelle tärkeää. Kaisa kilpaili ensimmäisen kerran vuonna 2006 harrastaja luokassa ja sieltä tie vei Raket ja Yamaha luokan kautta vaihteelliseen KZ2 luokkaan.

 

Kausi 2018 oli vauhdillisesi hyvä, mutta paljon parannettavaa ja kehitettävää löytyi. Kaudella 2019 keskitytään niiden korjaamiseen.

 

Tulevalla kaudella jatkamme kartingin parissa. Luokkana pysyy tuttu vaihteellinen KZ2. Tarkoituksenamme on ajaa SM sarja, sekä Viron mestaruussarja.

”Päätimme edelleen jatkaa kartingin parissa, vaikka isoihin autoihin siirtyminen olisi ollut jo pidempään ajankohtaista. Mielestäni kartingilla on edelleen minulle paljon annettavaa ja siksi jatkamme kartingin parissa. Kausi 2019 on kolmas kauteni vaihteellisessa KZ2 luokassa ja vieläkin on paljon opittavaa, niin ajamisessa kuin auton tekniikassa. Viime kausi oli meille hyvä. Saatiin paljon hyviä onnistumisia, mutta opittiin paljon myös virheistämme. Selkeitä kehityskohteita löytyi menneeltä kaudelta kuten kilpailuiden lähdöt ja ensimmäiset kierrokset, joissa täytyy olla parempi tulevalla kaudella.”

 

 

Luvassa on taas hieno ja mielenkiintoinen kausi, pysykää kuulolla!